Site Loader

Rekruttererens og jobbsøkerens beste venn

Rekruttererens og jobbsøkerens beste venn

-Vi er rekrutterens beste venn fordi vi tenker annerledes når det gjelder jobbsøk og rekruttering. Vi vil løfte jobbsøkeren, forklarer daglig leder i kandidatbasen.no, Bård Arne Nergård.

Fra 2018 har Nergård jobbet med firmaet, og kvalitetssikret gode baser og systemer for både jobbsøkere og rekrutterere.

Nergård har i denne prosessen knyttet til seg personer med ulik og verdifull kompetanse. Det spennende er at flere av disse er, i utgangspunktet, jobbsøkere som ønsker å bidra med sin kunnskap.

Han har sittet på «begge sider av bordet» og har klare formeninger om hvilke tjenester han har savnet og hvilke tjenester som har innfridd i rekrutteringsprosesser.

Kandidatbasen.no bidrar som et supplement, en utstrakt hånd om du vil. Vi hjelper rekrutterere til å få tilgang til et bredere utvalg av tilgjengelige kandidater. Dermed står deres egen rekrutteringsprosess stødigere fra første steg.

– Som tidligere rekrutterer ville jeg at noen skulle finne relevante kandidater for meg. Men jeg ønsket å betale KUN for den som jeg valgte til jobben. Jeg savnet ganske enkelt denne muligheten, som vi nå leverer til våre samarbeidspartnere.

Vi har en gjennomtenkt strategi for å ta imot jobbsøkere, veilede dem, og ikke minst bry oss om dem som gode og verdifulle ressurser. Dette kommer våre samarbeidspartnere til gode.

Bård Arne Nergård blir ivrig når han utdyper: – Jobbsøkeren skal bli sett, hørt og forstått!

Han setter jobbsøkeren i fokus og ser viktigheten av å ivareta dem. Kandidatbasen forutsetter en personlig tilnærming og han har tro på et grundig førstegangsintervju fremfor upersonlige tekniske løsninger.

Tilbakemeldingene fra rekrutterere har vært ubetinget positive. Tilgang til gode kandidater er den viktigste forutsetningen for å lykkes.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Besøksadresse:

Strandgaten 223
5004 Bergen

Parkering: Tollbodalmenningen
Gå: 12 minutter fra Torgalmenningen
Buss: Rute 11 til Tollbodalmenningen

Jobbrådgiver

Vi kan inspirere deg på veien videre.