ressursbasen.no (“vi” eller “oss”) vil gi deg en best mulig tjeneste når du besøker siden ressursbasen.no (“nettsiden”). For å oppnå dette bruker vi egne informasjonskapsler og standard informasjonskapsler (cookies) fra tredjeparter for å få data om din adferd mens du er på siden vår. Informasjonen vi innhenter er anonym og identifiserer ikke deg som person, såfremt du ikke gir oss opplysninger gjennom å fylle ut et skjema. Personopplysninger som samles inn av oss følger retningslinjer beskrevet i vår personvernerklæring.

 

Vi bruker ingen påtrengende informasjonskapsler på nettsidene for å innhente personopplysninger. Vi bruker kun bransjestandarder fra tredjeparter for å spore atferden på nettet og skaffer statistisk informasjon på aggregert nivå.

Vi sporer antall besøk på nettsiden.

En informasjonskapsel er knyttet til IP-adressen din og blir ikke lagret på den elektroniske enheten din lengre enn to (2) år. Informasjonskapsler er små tekstfiler nettleseren din lagrer på den elektroniske enheten din. Dette gjør det mulig for oss å spore deg dersom du besøker nettsiden ved en senere anledning.

Hvordan håndtere informasjonskapsler

Såfremt du ikke har justert nettleserinnstillingene dine, og sperret for tilgang til informasjonskapsler, vil våre systemer sende ut informasjonskapsler hver gang du besøker nettsiden.

Du kan velge å ikke akseptere informasjonskapsler ved å aktivere denne innstillingen på din nettleser. Dette vil fjerne alle detaljer fra informasjonskapselen. Hvis du velger denne innstillingen, kan det være at du ikke får tilgang til alle deler av nettsiden eller ikke får brukt alle funksjoner.

Informasjonskapsler fra tredjepart

Ved besøk på nettsiden kan det hende du kommer over innhold fra tredjeparts-leverandører. For å få mer informasjon om deres informasjonskapsler og hvordan de administreres foreslår vi at du sjekker deres nettside og personvernerklæring

Informasjonskapsler brukt på ressursbasen.no

Under er eksempler på informasjonskapsler som blir brukt av ressursbasen.no, herunder detaljer om formål og annen informasjon som kan være nyttig for deg. Vi gjør oppmerksom på at listen nedenfor ikke er fullstendig, dersom du velger å gå inn på nettsidene til tredjeparter via ressursbasen.no

Google-analytics.com / Tredjepart fra Google Inc. / Retningslinjer

Google-adword / Tredjepart fra Google Inc / Retningslinjer

Facebook –    / Tredjepart fra Facebook / Retningslinjer

 

 

Innholdet i disse retningslinjene kan revideres. Vi publiserer eventuelle vesentlige endringer på denne nettsiden.
Spørsmål, kommentarer og forespørsler vedrørende disse retningslinjene sender du til personvern@ressursbasen.no

 

Sist revidert 20.11.2018