ressursbasen.no vil bruke dine personopplysninger for å kunne tilby og levere våre tjenester, personaladministrasjon, utvikling, forbedring, gjennomføring av forretningstransprosesser, internadministrasjon, markedsføring, lage statistikk og rapporter. 

Følgende opplysninger vil kunne behandles:

Ved 1.avtale om samtale/møte/intervju (online booking).
Navn, adresse, e-post, telefonnummer

Ved innsendelse av CV eller etter samtale/møte/intervju:
Fødselsdato, sivilstatus, kjønn
Profilbilde, nasjonalitet,
CV, arbeidserfaring, referanser, kvalifikasjoner, sertifikater, språkkunnskaper
Resultater fra evalueringer og kompetanseanalyser
Informasjon om tilgjengelighet og lønn.

Eventuell annen informasjon som du gir oss og som er relevant for en spesifikk jobb eller stilling.

ressursbasen.no bruker dine opplysninger basert på samtykke eller for å oppfylle en avtale eller forpliktelse. 

Vi vil ikke bruke dine personopplysninger til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, uten å informere deg på forhånd. Om det skulle bli aktuelt vil vi sørge for å innhente ditt samtykke i forkant.

ressursbasen.no vil bruke dine personopplysninger kun til formål de er samlet inn for, hvis ikke annet er bestemt ved lov. Vi benytter metoder som er i samsvar med vår policy for data- og informasjonssikkerhet og gjeldende lovkrav.

Hvor lenge personinformasjonen vil bli lagret beror på hva slags personopplysninger det er og formålet med behandlingen av disse. Vi lagrer ikke personopplysninger lengre enn det som er nødvendig.

ressursbasen.no oppbevarer personinformasjon som fremkommer ved 

  • Samtale med jobbkonsulent / Veiledning / tre (3) år etter siste kontakt.

  • Kundeavtaler i ti (10) år etter opphør av avtale

 

ressursbasen.no kan dele noen av dine personopplysninger med våre kunder. Deling av personopplysninger vil være nødvendig for utførelse og håndtering av våre tjenester.

 

Du kan når som helst be oss om:
Innsyn i personopplysningene som vi har registrert om deg

Korrigering/retting av personopplysninger som er feil

Sletting av dine personopplysninger 

Vi vil håndtere din henvendelse for å sikre at dine rettigheter blir ivaretatt.
Vi vil kunne be deg dokumentere din identitet for å sikre at vi kun deler din informasjon med deg og ingen andre.

 

Ønsker du å motta mer informasjon om dine rettigheter som registrert, kan du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no. Du kan også klage til Datatilsynet hvis du er misfornøyd med ressursbasens behandling av personopplysninger.

 

Om du har spørsmål til denne personvernerklæring eller andre spørsmål relatert til dine personopplysninger, kan du sende en mail til personvern@ressursbasen.no

Sist revidert: 20.11.2018